56 υπάλληλοι του αδελφοποιημένου Δήμου Ασχάϊμ στη Λέρο

Τη Λέρο επισκέφθηκαν μεταξύ 18-21 Μαΐου, 56 υπάλληλοι του αδελφοποιημένου Δήμου Ασχάϊμ υπό την συνοδεία της Αντιδημάρχου κας Marion Seitz, του Γενικού Δ/ντη κ. Christian Schurer, της υπεύθυνης πολιτιστικών και αδελφοποιήσεων κας Ελένης Δημοπούλου και της κας Kathrin Μiroslaw.

Όπως αναφέρει ο Δήμος Λέρου:

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους, οι υπάλληλοι του Δήμου Ασχάϊμ συναντήθηκαν σε εγκάρδιο κλίμα στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τον Δήμαρχο Λέρου κ.Μ.Κόλια, τον Αντιδήμαρχο κ.Ν.Μπίλλη και υπαλλήλους του Δήμου μας, οι οποίοι τους ξενάγησαν στις υπηρεσίες του Δήμου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου και στις εγκαταστάσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας.

Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος κα Marion Seitz,ως ελάχιστο φόρο τιμής κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των πεσόντων του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και στο Μνημείο του Βασίλισσα Όλγα.

Οι προσκεκλημένοι,είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν μουσεία, αξιοθέατα και εκκλησίες του νησιού μας καθώς και έτυχαν θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κκ Παΐσιο, παρουσία του θεοφιλέστατου Επισκόπου Στρατονικείας κ Στεφάνου και του Αρχιερατικού Επιτρόπου Πατέρα Νικόδημου.

Επιπλέον,το Σωματείο Εργαζομένων του Δήμου Λέρου παρέθεσε δείπνο προς τιμήν των συναδέλφων τους.

Η επίσκεψη αυτή, αποτελεί άλλη μια απόδειξη των άριστων σχέσεων με τον αδελφοποιημένο Δήμο του Ασχάϊμ, η Δημοτική Αρχή του οποίου, έμπρακτα έχει στηρίξει τον Δήμο μας διαχρονικά και για αυτό ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο, τη Δημοτική αρχή και όλους όσους στηρίζουν την αδελφοποίηση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα