5,2 εκ. € στους Δήμους Κω, Λέρου, Μεγίστης, Καλυμνίων, Πάτμου και Νισύρου με το πρόγραμμα “Α. Τρίτσης”

«Η χρηματοδότηση ύψους 5.199.000 ευρώ για έργα των Δήμων της Δωδεκανήσου, δείχνει, για μια ακόμα φορά, την προσήλωση της Κυβέρνησης μας για την ουσιαστική ανάπτυξη των νησιών μας και τη συνακόλουθη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των νησιωτών», σημείωσε η Μίκα Ιατρίδη, ύστερα από την επικοινωνία της με το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με την εξέλιξη του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης».

Με βάση την ενημέρωση, ο Δήμος Κω χρηματοδοτείται με 23.911,82 ευρώ για δράσεις αντισεισμικής προστασίας, ο Δήμος Λέρου με 1.485.458 ευρώ για υποδομές ηλεκτροκίνησης, προμήθεια ηλεκτρικών οχημάτων και σταθμούς φόρτισης, ο Δήμος Μεγίστης με 433.970,47 ευρώ για εκπόνηση μελετών έργων ύδρευσης, ο Δήμος Καλυμνίων με 1.090.786,67 ευρώ για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του, ο Δήμος Πάτμου με 998.200 ευρώ για υποδομές ηλεκτροκίνησης, ηλεκτρικά οχήματα και σταθμούς φόρτισης και ο Δήμος Νισύρου με 1.167.338,71 ευρώ για δίκτυα ύδρευσης και αγωγούς μεταφοράς από τη μονάδα αφαλάτωσης.

Ύστερα από την εξέλιξη αυτή, η βουλευτής Δωδεκανήσου, Αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. σημείωσε τα εξής:

«Χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί υπάρχει εκτενής συνεργασία με τον αρμόδιο Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών, Στέλιο Πέτσα και όλους τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο νομό μας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες χρηματοδότησης έργων υποδομής στα Δωδεκάνησα, με το βλέμμα πάντα στραμμένο σε ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα νησιά μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα