38χρονη παντρεύτηκε τον εαυτό της στη Σαντορίνη

Η 38χρονη Laëtitia Nguyen από τη Γαλλία είχε κάνει τον γάμο της στη Σαντορίνη, αλλά η εκδήλωση διαφέρει αρκετά από τον αρχικό της σχεδιασμό. Συγκεκριμένα, απουσίαζε ο αρραβωνιαστικός της, λόγω μιας έκτακτης αλλαγής που συνέβη την τελευταία στιγμή.

Χώρισαν αλλά δεν ακύρωσε το γάμο

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ίδιας, ο αρραβωνιαστικός της είχε αποφασίσει τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριο του 2018, αλλά τα προετοιμαστικά για τον γάμο είχαν ήδη οργανωθεί και είχαν προγραμματιστεί για τον Μάιο.

Τελικά, η τελετή γάμου πραγματοποιήθηκε με μόλις 8 καλεσμένους και αποτελεί τον πρώτο γάμο της νύφης ως μονογαμική. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κόστος της εκδήλωσης ανήλθε σχεδόν στα 20.000 ευρώ, ενώ το νυφικό κατέβαλε πάνω από 3000 ευρώ.

Laëtitia Nguyen: Τα οσα ειχε πει για το γεγονός

«Ακόμα είμαι πληγωμένη και πάντα θα με πονάει, ωστόσο η ζωή είναι ένα δώρο και πρέπει να το χαρώ». είχε αναφέρει η Laëtitia, προσθέτοντας: «Δεν μπορείς να σβήσεις μια μέρα, για αυτό χρειαζόμουν να την μετατρέψω σε κάτι ευχάριστο. Ήταν ένας ‘κανονικός γάμος, απλά χωρίς γαμπρό»

Ενώ συνέχισε λέγοντας πως: «Είναι ντροπιαστικό να σε χωρίζουν και είναι ακόμα χειρότερο όταν γίνεται λίγο διάστημα πριν από το γάμο σου. Αυτή η τελετή μου έδωσε πίσω την αυτοπεποίθησή μου και ξαναβρήκα τον εαυτό μου, είναι σαν να ξαναγεννήθηκα».

Μετά τον γάμο, η Λετίσια αποφάσισε να παραμείνει στη Σαντορίνη για δύο εβδομάδες και να απολαύσει τον χρόνο της στο όμορφο νησί, ακόμη και χωρίς τον σύντροφό της. Όπως άλλωστε είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Κανένας άντρας δεν ήθελε να με παντρευτεί, αλλά ήθελα να με ‘παντρευτώ εγώ γιατί είμαι καταπληκτική και το ξέρω, δεν ντρέπομαι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα