37.000 τουρίστες το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο – 100.000 αφίχθησαν την προηγούμενη εβδομάδα με 647 διεθνείς πτήσεις (ΗΧ)

Δηλώσεις του Αερολιμενάρχη Ρόδου Σπύρου Δεληγιάννη: Θα ξεπεράσουμε σε αφίξεις τα 2,5 εκατομμύρια επισκέπτες, ξεπερνώντας τη χρονιά ρεκόρ του 2019

100.000 τουρίστες αφίχθησαν την περασμένη εβδομάδα με 647 πτήσεις τσάρτερ στη Ρόδο, όπως δήλωσε στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου ο Αερολιμενάρχης Ρόδου Σπύρος Δεληγιάννης.

της Νατάσας Παμπρή

Το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» 224 διεθνείς πτήσεις, μεταφέροντας στο νησί συνολικά 37.000 επιβάτες.

Ο κ. Δεληγιάννης πρόσθεσε ότι από τις 27 Μαρτίου και μέχρι τις 15- 17 Νοεμβρίου που θα ολοκληρωθεί η φετινή τουριστική σεζόν θα έχουμε σπάσει το φράγμα των 2,5 εκατομμυρίων αφίξεων τουριστών στο νησί αεροπορικώς, ξεπερνώντας τη χρονιά ορόσημο για τον τουρισμό του 2019. Σύμφωνα με τον Αερολιμενάρχη η κίνηση θα συνεχισθεί στο ίδιο μοτίβο καθ’ όλη τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, αλλά και τον Οκτώβρη.

“Τα τσάρτερ θα συνεχίσουν να έρχονται με την ίδια συχνότητα και το υπόλοιπο του Σεπτέμβρη και θα συνεχίσουμε ουσιαστικά στο ίδιο μοτίβο. Η εικόνα θα είναι καλή και τον Οκτώβριο, όπως όλα δείχνουν, όμως δεν θα αναφέρουμε επί του παρόντος τα στοιχεία, γιατί δεν έχουν ανανεωθεί τα slots των αεροπορικών εταιριών”, είπε επιπροσθέτως ο Αερολιμενάρχης Ρόδου.

 

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα