33.514 τουρίστες το Σαββατοκύριακο στη Ρόδο, με 214 διεθνείς πτήσεις – Με πληρότητα 90% τα τσάρτερ από Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο (HX)

94.000 αφίχθησαν συνολικά στο νησί την προηγούμενη εβδομάδα

214 διεθνείς πτήσεις, μεταφέροντας 33.514 επισκέπτες, προσγειώθηκαν στο αεροδρόμιο της Ρόδου «Διαγόρας» το Σαββατοκύριακο,  με τα αεροσκάφη από τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο να είναι σχεδόν γεμάτα, έχοντας πληρότητες 90%.

της Νατάσας Παμπρή

Την προηγούμενη εβδομάδα αφίχθησαν συνολικά στο νησί των Ιπποτών 94.000 επισκέπτες από το εξωτερικό.

Ειδικότερα, το Σάββατο προσγειώθηκαν 103 τσάρτερ με 16.229 επιβάτες και χθες Κυριακή 17.285 ταξιδιώτες από το εξωτερικό με 111 διεθνείς πτήσεις.

Σύμφωνα με  τον Αερολιμενάρχη Ρόδου Σπύρο Δεληγιάννη, και τα στοιχεία που έδωσε μιλώντας στον Real Voice 99.5 και τον Τέρη Χατζηιωάννου, υπάρχει μία σταθερή ροή της τουριστικής κίνησης προς Ρόδο, ενώ και ο Οκτώβριος δείχνει ότι θα είναι καλός μήνας για τον τουρισμό, μειωμένος σε σχέση με τον Σεπτέμβριο, οδεύοντας προς το κλείσιμο της εξαιρετικής τουριστικής χρονιάς στα μέσα Νοεμβρίου.

Χιλιάδες Ισραηλινοί επισκέπτες αναμένεται να επισκεφθούν τη Ρόδο αυτή την εβδομάδα, λόγω των διακοπών τους, καθώς από χθες εορτάζουν το «Ρος Ασανά», την Πρωτοχρονιά με βάση τη θρησκεία τους.

50 αεροπορικές πτήσεις με 9.221 προσφερόμενες θέσεις για επιβάτες, είναι προγραμματισμένες από το Ισραήλ προς Ρόδο, για το διάστημα 22-29 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με τον Αερολιμενάρχη Σπύρο Δεληγιάννη. “Δεν έχουν προστεθεί επιπλέον πτήσεις τσάρτερ από το Ισραήλ, ωστόσο υπάρχει μία σταθερή ροή. Χθες Κυριακή προσγειώθηκαν οκτώ αεροσκάφη από το Ισραήλ στο αεροδρόμιο της Ρόδου”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

info@realvoice995.gr

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα