25η Μαρτίου: Παιδιά από τη Βούλα ταξίδεψαν στο Αγαθονήσι για να παρελάσουν με τους μαθητές του

Στο Αγαθονήσι βρέθηκαν φέτος για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου οι μαθητές από σχολείο της Βούλας, με σκοπό να παρελάσουν με τους μαθητές του βορειότερου νησιού των Δωδεκανήσων.

Συγκεκριμένα, παιδιά από το 1ο Δημοτικό Σχολείο Βούλας ταξίδεψαν στο Αγαθονήσι για να παρελάσουν μαζί με τους μαθητές του νηπιαγωγείου, του δημοτικού και του γυμνασίου του νησιού, που είναι στο σύνολο έξι!

O πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, κ. Γιώργος Ντούτσουλης έκανε λόγο για μία πολύ σημαντική δράση, που σκοπό έχει την συνεισφορά στην εκπαιδευτική κοινότητα.

«Το 1ο Δημοτικό σχολείο Βούλας έχει ξεκινήσει αυτή τη δράση από πέρυσι. Την έχουμε ονομάσει ”Όπου υπάρχουν άγγελοι” προς τιμήν των δικών μας αγγέλων και αυτό το οποίο κάνουμε είναι να πλαισιώνουμε τα ακριτικά σχόλια στην Ελλάδα και όχι μόνο – την 28η Οκτωβρίου είχαμε πάει στην Χειμάρρα – δίνοντας στα παιδιά μας την δυνατότητα να μάθουν τοπικές κοινωνίες, να κάνουν καινούριους φίλους, να μάθουν νέα πράγματα», ανέφερε αρχικά ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βούλας, κ. Γιώργος Ντούτσουλης και συνέχισε:

«Είναι πάρα πολύ νομίζω σημαντικό όλο αυτό, είναι κάτι το οποίο εμείς οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων μπορούμε να το πλαισιώσουμε και μπορούμε να βοηθήσουμε σημαντικά την εκπαιδευτική κοινότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

© 2020-2024 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα