20 στρέμματα θαμνώδους έκτασης κάηκαν από τη φωτιά στην Μερικιά της Λέρου

Κατασβέστηκε ολοσχερώς η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε απο άγνωστη αιτία, στην περιοχή της Μερικιάς Λέρου, κατά τις απογευματινές ώρες από την οποία κάηκαν περί τα 20 στρέμματα θαμνώδους έκτασης.

Άμεση ηταν η παρέμβαση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Λέρου, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, της αστυνομίας, της ΥΝΤΕΛ, της Ομάδας διάσωσης οπως καθοριστική ήταν και η συνδρομή εθελοντών.

Ο Δήμαρχος Λέρου, ο οποίος απο την πρώτη στιγμή παραβρέθηκε στο σημείο που εκδηλώθηκε η φωτιά ευχαριστεί και συγχαίρει τον Φρούραρχο Κ.Κώστα Συρόπουλο και το προσωπικό της ΥΝΤΕΛ, την Διοικήτρια του ΑΤ Λέρου Κ.Α.Κουτσοδόντη και τους Αστυνομικούς που συνέδραμαν,τον Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Κ.Γ.Μαυρίδη και τους Πυροσβέστες,την Πρόεδρο και τα μέλη της ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, τους Εθελοντές,τον Κ.Β.Σιφουνιό ιδιοκτήτη Υδροφόρας,τον υπεύθυνο της ΤΥ Κ.Μ.Ελένη, τους υπαλλήλους της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και γενικά όλους όσους βοήθησαν επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά την αγάπη για τον τόπο τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

@2022 – RealVoice 99.5 All Rights Reserved.  Κατασκευή ιστοσελίδας

Χρησιμοποιούμε cookies για να σου προσφέρουμε μία προσωποποιημένη εμπειρία καθώς και για την ανάλυση της επισκεψιμότητάς μας. ΑΠΟΔΟΧΗ Μάθε περισσότερα